Trouwzaal in nieuw kleedje

De trouwzaal van de gemeente is voor veel inwoners van Kapelle-op-den-Bos een belangrijke plaats: vele koppels zijn hier immers voor de wet getrouwd en jubilarissen worden hier officieel ontvangen. Recent besliste het schepencollege om de trouwzaal volledig te renoveren.

Centraal in de ruimte werd een plafondschildering gemonteerd van de Kapelse schilder Evert Larock. Het schilderij met drie engelen werd van de sloophamer gered tijdens afbraakwerken aan een huis langs de vaart in Kapelle-op-den-Bos.  Het schilderij was echter in zeer slechte staat en moest volledig worden gerestaureerd.

Ook andere schilderijen van Larock en zijn borstbeeld kregen een plaats. De ruimte werd opnieuw geverfd en de belichting werd vervangen door een energiezuiniger alternatief en aangepast om de schilderijen volledig tot hun recht te laten komen.

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.